Nikita Kaczuba Никита Кацуба

RUS Russia (RUS) Male

Season Bests

100m 15,17 6 March 2021 Ekaterinburg (RUS)
300m 43,13 7 March 2021 Ekaterinburg (RUS)

Results

Ekaterinburg City Championships - E.I. Sopov Prize Первенство Города Екатеринбурга по Конькобежному Спорту на Призы ЗТР Е.И. Сопова Ekaterinburg (RUS) 6 - 7 March 2021
100m 6 March 2021 15,17 SB
300m 6 March 2021 43,40 SB
100m 7 March 2021 15,33
300m 7 March 2021 43,13 SB
Ekaterinburg City Championships - Junior D/E Первенство Города Екатеринбурга Мальчики, Девочки до 11 Лет, Юноши И Девушки 11-13 Лет Ekaterinburg (RUS) 8 - 9 February 2020
300m 9 February 2020 50,89
Ekaterinburg City Championships - Sopov Prize Первенство Города Екатеринбурга по Конькобежному Спорту на Призы ЗТР СССР Е.И.Сопова Ekaterinburg (RUS) 18 - 19 January 2020
100m 18 January 2020 16,45 SB
300m 18 January 2020 49,69 SB

Native Language Names