Pavel Evdokimov Павел Евдокимов

RUS Russia (RUS) Male

Personal Records

500m 46,34 14 February 2021 Ekaterinburg (RUS)
1000m 1.36,20 7 March 2021 Ekaterinburg (RUS)
1500m 3.06,37 28 November 2020 Ekaterinburg (RUS)

Season Bests

100m 11,63 6 March 2021 Ekaterinburg (RUS)
300m 28,70 7 March 2021 Ekaterinburg (RUS)
500m 46,34 14 February 2021 Ekaterinburg (RUS)
1000m 1.36,20 7 March 2021 Ekaterinburg (RUS)
1500m 3.06,37 28 November 2020 Ekaterinburg (RUS)

Results

Ekaterinburg City Championships - E.I. Sopov Prize Первенство Города Екатеринбурга по Конькобежному Спорту на Призы ЗТР Е.И. Сопова Ekaterinburg (RUS) 6 - 7 March 2021
100m 6 March 2021 11,63 SB
500m 6 March 2021 46,59
300m 7 March 2021 28,70 SB
1000m 7 March 2021 1.36,20 PR SB
Ekaterinburg City Championships - Skokova Prize Первенство Города Екатеринбурга по Конькобежному Спорту на Призы ЗМС Скоковой Ю.И. Ekaterinburg (RUS) 13 - 14 February 2021
500m 13 February 2021 1.13,52
1000m 13 February 2021 1.37,04 PR SB
500m 14 February 2021 46,34 PR SB
1000m 14 February 2021 1.36,67 PR SB
Ekaterinburg City Junior C Championships Первенство Города Екатеринбурга по Конькобежному Спорту - Юноши и Девушки До 15 Лет Ekaterinburg (RUS) 28 - 29 November 2020
500m 28 November 2020 53,38 SB
1500m 28 November 2020 3.06,37 PR SB
Ekaterinburg City Championships - Junior D/E Первенство Города Екатеринбурга Мальчики, Девочки до 11 Лет, Юноши И Девушки 11-13 Лет Ekaterinburg (RUS) 8 - 9 February 2020
100m 8 February 2020 12,64 SB
500m 8 February 2020 50,98 PR SB
Ekaterinburg City Championships - Sopov Prize Первенство Города Екатеринбурга по Конькобежному Спорту на Призы ЗТР СССР Е.И.Сопова Ekaterinburg (RUS) 18 - 19 January 2020
500m 18 January 2020 55,20 PR SB
1000m 18 January 2020 2.07,11 PR SB
500m 19 January 2020 56,62
1000m 19 January 2020 2.21,26

More Results

Native Language Names