Pavel Bragin Павел Брагин

RUS Russia (RUS) Male

Personal Records

500m 1.04,72 8 February 2020 Ekaterinburg (RUS)
1000m 2.11,61 9 February 2020 Ekaterinburg (RUS)

Season Bests

100m 12,98 6 March 2021 Ekaterinburg (RUS)

Results

Ekaterinburg City Championships - E.I. Sopov Prize Первенство Города Екатеринбурга по Конькобежному Спорту на Призы ЗТР Е.И. Сопова Ekaterinburg (RUS) 6 - 7 March 2021
100m 6 March 2021 12,98 SB
Ekaterinburg City Championships - Junior D/E Первенство Города Екатеринбурга Мальчики, Девочки до 11 Лет, Юноши И Девушки 11-13 Лет Ekaterinburg (RUS) 8 - 9 February 2020
100m 8 February 2020 13,46 SB
500m 8 February 2020 1.04,72 PR SB
300m 9 February 2020 35,90 SB
1000m 9 February 2020 2.11,61 PR SB
Ekaterinburg City Championships - Sopov Prize Первенство Города Екатеринбурга по Конькобежному Спорту на Призы ЗТР СССР Е.И.Сопова Ekaterinburg (RUS) 18 - 19 January 2020
100m 19 January 2020 15,16
Ekaterinburg City Championships - Junior D/E Первенство Города Екатеринбурга по Конькобежному Спорту Девушки, Юноши до 11 Лет, до 13 Лет Ekaterinburg (RUS) 7 - 8 December 2019
100m 7 December 2019 14,63 SB
500m 7 December 2019 1.12,52 PR SB
Ekaterinburg City Sprint Championships - Junior B-F Ekaterinburg (RUS) 16 - 17 March 2019
100m 16 March 2019 13,27 SB

Native Language Names