Aleksandr Parygin Александр Парыгин

RUS Russia (RUS) Male

Personal Records

500m 1.04,22 6 March 2021 Ekaterinburg (RUS)
1000m 2.18,67 7 March 2021 Ekaterinburg (RUS)

Season Bests

100m 12,69 6 March 2021 Ekaterinburg (RUS)
300m 36,05 7 March 2021 Ekaterinburg (RUS)
500m 1.04,22 6 March 2021 Ekaterinburg (RUS)
1000m 2.18,67 7 March 2021 Ekaterinburg (RUS)

Results

Ekaterinburg City Championships - E.I. Sopov Prize Первенство Города Екатеринбурга по Конькобежному Спорту на Призы ЗТР Е.И. Сопова Ekaterinburg (RUS) 6 - 7 March 2021
100m 6 March 2021 12,69 SB
500m 6 March 2021 1.04,22 PR SB
300m 7 March 2021 36,05 SB
1000m 7 March 2021 2.18,67 PR SB
Ekaterinburg City Championships - Skokova Prize Первенство Города Екатеринбурга по Конькобежному Спорту на Призы ЗМС Скоковой Ю.И. Ekaterinburg (RUS) 13 - 14 February 2021
500m 13 February 2021 1.04,29 PR SB
1000m 13 February 2021 2.37,06 PR SB
500m 14 February 2021 1.09,15
1000m 14 February 2021 2.23,79 PR SB
Ekaterinburg City Championships - Junior D/E Первенство Города Екатеринбурга Мальчики, Девочки до 11 Лет, Юноши И Девушки 11-13 Лет Ekaterinburg (RUS) 8 - 9 February 2020
100m 8 February 2020 13,47 SB
500m 8 February 2020 1.19,54 PR SB
Ekaterinburg City Championships - Junior D/E Первенство Города Екатеринбурга по Конькобежному Спорту Девушки, Юноши до 11 Лет, до 13 Лет Ekaterinburg (RUS) 7 - 8 December 2019
300m 8 December 2019 45,11 SB
Ekaterinburg City Sprint Championships - Junior B-F Ekaterinburg (RUS) 16 - 17 March 2019
100m 16 March 2019 14,33 SB
300m 16 March 2019 52,68 SB
100m 17 March 2019 15,22

More Results

Native Language Names