Nikita Kirillov Никита Кириллов

RUS Russia (RUS) July 2008 (MYA)

Personal Records

500m 49,73 6 March 2021 Ekaterinburg (RUS)
1000m 1.48,11 7 March 2021 Ekaterinburg (RUS)
1500m 3.03,89 28 November 2020 Ekaterinburg (RUS)

Season Bests

100m 12,32 6 March 2021 Ekaterinburg (RUS)
300m 30,63 13 February 2021 Ekaterinburg (RUS)
500m 49,73 6 March 2021 Ekaterinburg (RUS)
1000m 1.48,11 7 March 2021 Ekaterinburg (RUS)
1500m 3.03,89 28 November 2020 Ekaterinburg (RUS)

Results

Ekaterinburg City Championships - E.I. Sopov Prize Первенство Города Екатеринбурга по Конькобежному Спорту на Призы ЗТР Е.И. Сопова Ekaterinburg (RUS) 6 - 7 March 2021
100m 6 March 2021 12,32 SB
500m 6 March 2021 49,73 PR SB
300m 7 March 2021 30,76
1000m 7 March 2021 1.48,11 PR SB
Ekaterinburg City Championships - Skokova Prize Первенство Города Екатеринбурга по Конькобежному Спорту на Призы ЗМС Скоковой Ю.И. Ekaterinburg (RUS) 13 - 14 February 2021
100m 13 February 2021 12,50 SB
300m 13 February 2021 30,63 SB
500m 14 February 2021 51,62 PR SB
1000m 14 February 2021 1.59,62 PR SB
Ekaterinburg City Junior D Championships Первенство Города Екатеринбурга по Конькобежному Спорту - Юноши и Девушки До 13 Лет Ekaterinburg (RUS) 5 - 6 December 2020
100m 5 December 2020 12,58 SB
500m 5 December 2020 53,51 PR SB
300m 6 December 2020 31,90 SB
Ekaterinburg City Junior C Championships Первенство Города Екатеринбурга по Конькобежному Спорту - Юноши и Девушки До 15 Лет Ekaterinburg (RUS) 28 - 29 November 2020
500m 28 November 2020 54,05 PR SB
1500m 28 November 2020 3.03,89 PR SB
Ekaterinburg City Championships - Junior D/E Первенство Города Екатеринбурга Мальчики, Девочки до 11 Лет, Юноши И Девушки 11-13 Лет Ekaterinburg (RUS) 8 - 9 February 2020
100m 8 February 2020 12,78
300m 8 February 2020 33,25
300m 9 February 2020 33,31

More Results

Native Language Names