Ekaterina Antoshina Екатерина Антошина

RUS Russia (RUS) Female

Personal Records

500m 54,10 14 February 2021 Ekaterinburg (RUS)
1000m 1.56,17 14 February 2021 Ekaterinburg (RUS)

Season Bests

100m 13,30 6 March 2021 Ekaterinburg (RUS)
300m 33,06 13 February 2021 Ekaterinburg (RUS)
500m 54,10 14 February 2021 Ekaterinburg (RUS)
1000m 1.56,17 14 February 2021 Ekaterinburg (RUS)

Results

Ekaterinburg City Championships - E.I. Sopov Prize Первенство Города Екатеринбурга по Конькобежному Спорту на Призы ЗТР Е.И. Сопова Ekaterinburg (RUS) 6 - 7 March 2021
100m 6 March 2021 13,30 SB
500m 6 March 2021 1.01,54
300m 7 March 2021 39,97
1000m 7 March 2021 1.56,27
Ekaterinburg City Championships - Skokova Prize Первенство Города Екатеринбурга по Конькобежному Спорту на Призы ЗМС Скоковой Ю.И. Ekaterinburg (RUS) 13 - 14 February 2021
100m 13 February 2021 13,33 SB
300m 13 February 2021 33,06 SB
500m 14 February 2021 54,10 PR SB
1000m 14 February 2021 1.56,17 PR SB
Ekaterinburg City Junior D Championships Первенство Города Екатеринбурга по Конькобежному Спорту - Юноши и Девушки До 13 Лет Ekaterinburg (RUS) 5 - 6 December 2020
100m 5 December 2020 13,92 SB
500m 5 December 2020 57,99 PR SB
300m 6 December 2020 35,89 SB
Ekaterinburg City Championships - Junior D/E Первенство Города Екатеринбурга Мальчики, Девочки до 11 Лет, Юноши И Девушки 11-13 Лет Ekaterinburg (RUS) 8 - 9 February 2020
100m 8 February 2020 13,30 SB
300m 8 February 2020 36,91
300m 9 February 2020 36,73
Ekaterinburg City Championships - Sopov Prize Первенство Города Екатеринбурга по Конькобежному Спорту на Призы ЗТР СССР Е.И.Сопова Ekaterinburg (RUS) 18 - 19 January 2020
100m 18 January 2020 14,03 SB
300m 18 January 2020 36,41 SB
100m 19 January 2020 13,83 SB
300m 19 January 2020 35,90 SB

More Results

Native Language Names