Irina Naumova Ирина Наумова

RUS Russia (RUS) Female

Personal Records

500m 1.02,75 6 March 2021 Ekaterinburg (RUS)

Season Bests

100m 13,79 6 March 2021 Ekaterinburg (RUS)
500m 1.02,75 6 March 2021 Ekaterinburg (RUS)

Results

Ekaterinburg City Championships - E.I. Sopov Prize Первенство Города Екатеринбурга по Конькобежному Спорту на Призы ЗТР Е.И. Сопова Ekaterinburg (RUS) 6 - 7 March 2021
100m 6 March 2021 13,79 SB
500m 6 March 2021 1.02,75 PR SB
Ekaterinburg City Championships - Junior D/E Первенство Города Екатеринбурга Мальчики, Девочки до 11 Лет, Юноши И Девушки 11-13 Лет Ekaterinburg (RUS) 8 - 9 February 2020
100m 8 February 2020 13,96 SB
300m 8 February 2020 39,66
300m 9 February 2020 40,46
Ekaterinburg City Championships - Sopov Prize Первенство Города Екатеринбурга по Конькобежному Спорту на Призы ЗТР СССР Е.И.Сопова Ekaterinburg (RUS) 18 - 19 January 2020
100m 18 January 2020 14,85
300m 18 January 2020 39,15 SB
Ekaterinburg City Championships - Junior D/E Первенство Города Екатеринбурга по Конькобежному Спорту Девушки, Юноши до 11 Лет, до 13 Лет Ekaterinburg (RUS) 7 - 8 December 2019
100m 7 December 2019 14,60 SB
300m 7 December 2019 49,95 SB
100m 8 December 2019 15,12
Ekaterinburg City Sprint Championships - Junior B-F Ekaterinburg (RUS) 16 - 17 March 2019
100m 16 March 2019 19,00
300m 16 March 2019 40,48 SB
100m 17 March 2019 14,90 SB
300m 17 March 2019 39,25 SB

More Results

Native Language Names